Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://calorie.se.

Calorie Norden AB (559272-1715)
Oxenstiernas Allé 31,
174 63 Sundbyberg

Personuppgiftsansvarig
Mohammad Taki
E-post: info@calorie.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Som kund hos Calorie AB behandlar vi dina uppgifter i vårt kundregister samt extern faktureringstjänst. Vi behåller dina personuppgifter så länge det behövs för att fullfölja våra uppgifter till dig som kontakt eller kund.

Kontaktformulär
Vi samlar in denna information för att uppfylla vår uppgift för dig som besökare.

  • Namn
  • Epostadress
  • Meddelande

Mailchimp (nyhetsbrev)
Vi samlar in denna information när du prenumererar på vårt nyhetsbrev.

  • Epostadress

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur Lenus behandlar dina uppgifter

Här hittar du deras integritetspolicy.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. För att ändra, radera eller begära utdrag om dina uppgifter kontakta info@calorie.se.